Szivattyú javítás

   

  Garanciális szivattyú javítás

  Elromlott a garanciális szivattyúja? Javíttatná, szervizeltetné?

  • Nyár, forróság, locsolni kell!
  • Azért vette a szivattyúját, hogy spóroljon a vízszámlával, csatornadíjjal, nem pedig azért, hogy egy szivattyú szervizben hetekig álldogáljon.
  • A gyerekek medencéjét fel kell tölteni vízzel a hétvégén, mert fürdeni szeretnének. Nem mond NEMET a gyerekeknek ugye?
  • Május, június a paradicsompalánta a kertben kókadozik a szivattyú elromlott azonnal kell javítani.

   

  Gondoljon csak bele pénz, idõ, energia!
  Gond a szivattyú javításával, hova kell vinni, mit kell csinálni....


  Levesszük a terhet a válláról!


  Garanciális szivattyúját rövid határidõvel javítjuk Budapesten.

  Hozza el javítandó szivattyúját és gyõzõdjön meg gyors precíz munkánkról.

  Ha rendelkezik tartalék szivattyúval mely szintén rossz, hozza el azt is!

  Elõzze meg a gondot, bosszúságot legyen tartalék szivattyúja amíg garanciális szivattyúja szervizelésre szorul!

   


   

   

  Garanciaidõn túli szivattyú javítások, precizen gyorsan!

  Elromlott a szivattyúja? Levesszük a terhet a válláról!


  Szivattyúját rövid határidõvel javítjuk Budapesten.

  Hozza el javítandó szivattyúját és gyõzõdjön meg gyors precíz munkánkról!


  Ha rendelkezik tartalék szivattyúval mely szintén rossz, hozza el azt is! Elõzze meg a gondot, bosszúságot legyen tartalék szivattyúja.


  A RauKer Szivattyú Kft garancia idõn túli szivattyúk javítását is vállalja!

  Az általunk forgalmazott márkák teljes palettáját, úgy mint:


  A RauKer Szivattyú Kft csak és kizárólag gyári alkatrészekkel végzi a szivattyú javítást!


  Természetesen egyéb szivattyú márkák javítását is vállaljuk, amennyiben annak alkatrészellátása biztosított, és ár-érték arányban is elfogadható a javítás költsége.

   

  NAGYÁRUHÁZAS TERMÉKEK JAVÍTÁSÁT NEM VÁLLALJUK! TOVÁBBÁ EZEN TERMÉKEK ALKATRÉSZ ELLÁTÁSÁT SEM TUDJUK BIZTOSÍTANI!

   

   

   

   

   

   

   

  1., A JAVÍTÁSRA LEADOTT SZIVATTYÚKRÓL MINDEN ESETBEN ÁRAJÁNLATOT KÉSZÍTÜNK! AZ ÁRAJÁNLAT TELEFONOS ÉRTESÍTÉSSEL TÖRTÉNIK.

  2., A HIBA FELTÁRÁS, ÁRAJÁNLAT KÉSZÍTÉS  IDEJE 3-8 MUNKANAP. SZEZONÁLIS MUNKÁT VÉGZÜNK, LETERHELTSÉGTÕL FÜGG AZ AJÁNLAT KÉSZÍTÉS, KIAJÁNLÁS! JAVÍTÁSI HATÁRIDÕ: ÁTVÉTELTÕL SZÁMÍTOTT: 3-21 MUNKANAP!

  3., HA EGY SZIVATTYÚ JAVÍTÁSÁT ÚGY ITÉLJÜK MEG,HOGY GAZDASÁGTALAN HIBAFELTÁRÁSI DÍJAT NEM SZÁMOLUNK FEL! MINDEN EGYÉB ESETBEN A HIBAFELTÁRÁSI DÍJ 3.000,- FT+ÁFA

  4., ABBAN AZ ESETBEN, HA A JAVÍTÁST NEM KÉRI, VAGY A SZIVATTYÚ JAVÍTÁSA GAZDASÁGTALAN A SZIVATTYÚT SZÉTBONTOTT ÁLLAPOTBAN ADJUK VISSZA. HA ÖN MÉGIS ÚGY DÖNT, HOGY EGYBEN, BEHOZOTT ÁLLAPOTBAN SZERETNÉ AZT VISSZA KÉRNI ANNAK KÖLTSÉGE: 4.000,- FT+ÁFA!

  5., MINDEN SZIVATTYÚT, AMI A PRÓBA PADUNKRA FELTEHETÕ NYOMÁS PRÓBÁZUNK, LETESZTELJÜK. KÉRÉSÉRE PLUSSZ 2000,- FT+ÁFA KÖLTSÉG ELLENÉBEN KÉRHETI KIADÁSKOR, ÁTVÉTELKOR ANNAK BEMUTATÁSÁT

  6., MINDEN JAVÍTÁSUNKRA 6 HÓNAP GARANCIÁT VÁLLALUNK. FONTOS MEGEMLÍTENI, HOGY A BEÉPÍTETT, FELSZÁMOLT ANYAGOKRA VONATKOZIK A GARANCIA. A SZERVÍZLAP MEGÕRZÉSE ÉS FELMUTATÁSA SZÜKSÉGES! ENNEK HIÁNYÁBAN NEM ÁLL MÓDUNKBAN GARANCIÁLIS PROBLÉMÁT FOGADNI! KOPÓ ALKATRÉSZEKRE, MINT CSÚSZÓGYÛRÛ, TENGELYTÖMÍTÉS NEM VONATKOZIK!

  7., GARANCIA ÉRVÉNYESÍTÉSE! CSAK ÉS KIZÁROLAG A MEGFELELÕ MOTORVÉDELEM ÉS FI-RELÉ BEÉPÍTÉSE ESETÉN, TOVÁBBÁ SZAKSZERÛ TELEPÍTÉST VÉGZÕ TELEPÍTÕ KOLLÉGA DOKUMENTÁCIÓI ALAPJÁN TUDUNK GARANCIÁT ADNI! A DOKUMENTÁCIÓBAN SZEREPELNIE KELL A MOTORVÉDELEM TÍPUSÁNAK,ANNAK BEÁLLÍTOTT ÉRTÉKÉNEK, FI-RELÉ TÍPUSÁNAK, BEÉPÍTÉS HELYÉNEK, IDELYÉNEK MINDEN VALÓS ÉRTÉKÉRÕL. MINDEN HÁZILAGOS MEGOLDÁSNAK, TELEPÍTÉSNEK, MOTORVÉDELEM HIÁNYÁBÓL ADÓDÓ MEGHIBÁSODÁSNAK A RAUKER SZIVATTYÚ KFT NEM FELELÕSE, EBBÕL SZÁRMAZÓ KÁROKÉRT NEM FELEL! ABBAN AZ ESETBEN,HA KÉRI, MEGFELELÕ SZAKEMBERT, KIVITELEZÕT KÜLÖN DIJAZÁS ELLENÉBEN AJÁNLUNK!

  8., SAJNOS SOK ESETBEN NEM ISMERJÜK A SZIVATTYÚ BEÜZEMELÕJÉT, TELEPÍTÕJÉT! MINDEN ERÕNKKEL TÖREKSZÜNK ARRA, HOGY A JAVÍTÁS TÖKÉLETES ÉS HOSSZÚTÁVON MEGTÉRÜLÕ LEGYEN. EZÉRT LEGTÖBB ESETBEN KÉRDÉSEKKEL, JAVASLATOKKAL PRÓBÁLJUK ELLÁTNI ÖNT! NEM ISMERJÜK AZ ÖN RENDSZERÉT! A HIÁNYOS RENDSZER KIÉPÍTÉSE MIATT ( NEM MEGFELELÕ MOTORVÉDELEM, NEM MEGFELELÕ KÁBEL KERESZTMETSZET, SÕT IDÕNKÉNT FI-RELÉ HIÁNYA, A NEM MEGFELELÕ SZABVÁNYOKNAK HIÁNYA,  MIATT OKOZOTT KÁR A RAUKER SZIVATTYÚ KFT-T NEM TERHELI!)

  9., MINDEN ELKÉSZÜLT SZIVATTYÚ JAVÍTÁSRÓL TELEFONOS ÉRTESÍTÉST ADUNK. KÉSZRE JELENTÉSTÕL SZÁMÍTOTT 30 NAPIG ÕRIZZÜK DÍJMENTESEN A JAVÍTÁSRA LEADOTT SZIVATTYÚT. EZT KÖVETÕEN 100 FT+ÁFA/NAP A TÁROLÁSI KÖLTSÉG! 90 NAP ELTELTE UTÁN A SZIVATTYÚT ÉRTÉKESÍTJÜK!

  10., MINDEN OLYAN NEGATÍV KRITIKA CÉGÜNKKEL SZEMBEN,A JAVÍTÁSSAL KAPCSOLATBAN FELMERÜLT KÉRDÉSEKBEN CSAK ÉS KIZÁRÓLAG FENT EMLÍTETT DOKUMENTUMOKKAL BIZONYÍTHATÓAN TEHETÕ. TELEPÍTÉSRÕL KÉSZÜLT JEGYZÕKÖNYVVEL A FENTIEKBEN FELSOROLTAK SZERINT. AZ ENNEK HIÁNYÁBAN KELTETT NEGATÍV KRITIKA KÖZZÉTÉTELE “JÓ HÍRNÉV ROMBOLÁSNAK” MINÕSÜL ÉS A RAUKER SZIVATTYÚ KFT MEGTESZI A SZÜKSÉGES JOGI LÉPÉSEKET. CÉGÜNK A SZAKSZERÛTLEN TELEPÍTÉSBÕL ADÓDÓ KÁROKÉRT NEM TEHETÕ FELELÕSSÉ!

  11., SZÁRAZONFUTÁS, ERÕSEN HOMOKOS KÖZEGÛ VÍZ SZIVATTYÚZÁSA ESETÉN NEM ÁLL MÓDUNKBAN GARANCIÁT VÁLLALNI!

  12., SZABÁLYZATUNKAT ÖN A SZERVÍZLAP ÁTVÉTELEKOR ALÁÍRÁSÁVAL ELFOGADOTTNAK TEKINTI, ANNAK MINDEN PONTJÁVAL EGYETÉRT!

  13. VEGYES RENDELKEZÉSEK

  13..1. A RauKer Szivattyú Kft. és a vásárló az esetleges vitás ügyeket békés úton próbálja rendezni.

  13.2. A vásárló és a RauKer Szivattyú Kft. olyan jogvitáira, melyek megegyezéssel 30 napon belül nem rendezõdtek, felek közös megegyezéssel a Budapesti II. és III. Kerületi Bíróság kizárólagos illetékességének vetik magukat alá.

   

  RauKer Szivattyú Kft Budapest Bécsi út 227. 06202111588

   

  Vissza

  Kapcsolat
  szivattyusbolt.hu ügyfélszolgálat:

  Telefon: +36-1-899-8374
  e-mail: szivattyu@szivattyusbolt.hu

  szivattyusbolt.hu üzlet
  1032 Budapest, Bécsi út 227.

  Nyitva tartás:
  Hétfő-Péntek: 8:00-16:00
  Szombat, Vasárnap: zárva

  Üzemeltető: rauker szivattyú kft.

  Az oldalon található árak csak internetes, a webshopban leadott rendelések esetén érvényes!

  A terméket sikeresen hozzáadtuk a kosárhoz!