Még több: 31-60 liter/percig

  ZDS QPGoP 2-24 O2 1,5

  330.803Ft

  Átvétel

  Garancia

  • Garancia érvényessége: 3év
  • Garanciális javítás helye: Telephelyünkön
  • Alkatrészellátás: garanciális idő letelte után is
  • Szerviz, javítás: garanciális idő letelte után is

  Megrendelés

  + -

  ZDS QPGoP 2-24 O2 1,5


  Minőségi négy colos homoktűrő búvárszivattyú, csőkút szivattyú beépített kondenzátorral és 1,5 méter kábellel. ZDS QPGoP 2-24 O2 rövid kábellel készül, így a kívánt hosszúságra hosszabbítható! Kábelhosszabbításért keresse ügyfélszolgálatunkat!

   

  Telepítésre készen


  Nincs szükség indítódobozra, az indítókondenzátor a motorba van beépítve, speciális hővédelemmel együtt.

   

  Felhasználási területek


  A ZDS búvárszivattyú csőkút szivattyú működése javasolt 4 colos (vagy nagyobb átmérőjű) csőkútban, illetve tartályban víz kiemelésére, vízszállításra, nyomásfokozásra, házivízellátásra, öntözőrendszerek ellátására. A megfelelő áramláskapcsolóval egyszerűen automatizálható, könnyan telepíthető. Hidrofor tartállyal és nyomáskapcsolóval is összeépíthető, így a házi vízellátás is gond nélkül kivitelezhető.

   

  A ZDS QPGoP 2-24 O2 1,5 hidraulikája


  A 4 colos hidrofej: a szivattyúfej és talp részénének anyaga technopolimer. A szivattyúfej és a talp speciális anyagból készült, amely erős és ellenáll a savas víz által okozott korróziónak (alacsony pH-érték) és vasas víznek. A szivattyúfej extraerős mechanikai ellenállását a fejrész belső és külső részében elhelyezett duplamenetes acélgyűrűinek köszönheti. A talprészben beépített szűrő található.

   

   

   

   

  A ZDS QPGoP 2-24 O2 1,5 főbb jellemzői


  A ZDS QS4P búvárszivattyú csőkút szivattyú minden egyes alkatrésze különleges figyelemmel készül. A járókerék, a diffúzor, a kamra, a persely és lebegő gyűrűk speciális
  technopolimer anyagból készül, amely anyag garantálja a jobb teljesítményt, a hatékonyságot, valamint az ellenállást a rozsdával szemben. A fejbe épített visszacsapó szelepnek köszönhetően a víz nyomása és a kosütések nem károsítják a járókerekeket és a diffúzorokat. A visszacsapó szelepet igen komoly igénybevétel mellett tesztelték!
  a QS4P több mint 600.000 kosütést bírt ki 37 bar nyomáson! A rozsdamentes acél kuplungtengely túlméretezett, hogy jobban ellenálljon a nyomatéki igénybevételnek. A szivattyú-felsőrészek speciális kialakításuknak köszönhetően még homokkal teli közegben is működnek, maximum 150 g/m³-es homoktartalom mellett. Köszönhetően a sajátságos kialakításának, a ZDS hidrofejek a pumpa-részben lévő levegőt automatikusan kinyomják, így az nem tud megszorulni a hidraulika egységben.

   

  Mitől olyan különleges a ZDS hidraulika egysége?


  A szivattyú felsőrészek belső konstrukciója elsősorban a következő részekből áll: technopolimer járókerék rozsdamentes acél támasztó gyűrűvel, technopolimer diffúzor és kamra, hőre lágyuló műanyagból készült persely és lebegőgyűrű. Azért választották ezt az egyedülálló megoldást, hogy a szivattyúikat még ellenállóbbá tegyék a homokkal és hasonló dörzsölő hatású anyagokkal szemben. E különleges kivitelnek köszönhetően a ZDS szivattyúk alacsonyabb indító nyomatékot, így kisebb induló áramfelvételt igényelnek, mint más, a piacon kapható termékek. Emiatt lesz a ZDS szivattyú különösen jó választás, ha az áramellátás nem stabil.

   

  A ZDS QPGoP 2-24 O2 1,5 búvárszivattyú csőkút szivattyú motorja

   

  A ZDS QS4P búvárszivattyú, csőkút szivattyú O2-es motorokkal egyfázisú, olajkenésű 4 colos kivitelben. Az O2 egyfázisú, kétpólusos aszinkron motor, amely a 4 colos ZDS hidrofejek
  csatlakoztatására alkalmas. Erős és megbízható, olyan anyagokból készül, amelyek alkalmasak a vízzel való érintkezésre. Az FDA (amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerellenőrző Hatóság) által jóváhagyott minőségű dielektromos folyadékkal van feltöltve.
  Különleges indító és működtető kondenzátorral van felszerelve, amely hosszú élettartamot
  biztosít a motor számára. Nem kell hozzá indítódobozt telepíteni. Különleges és kézileg nullázható beépített hőkioldót tartalmaz, amely túlmelegedés esetén leállítja a motort. Az O2-es motorok telepíthetők frekvenciaváltóval.

   

   


  A ZDS O2 olajhűtéses motor jellemzői


  Egyfázisú, kétpólusú olajkenéses motor. Különleges, hosszú élettartamú indító és működtető kondenzátora be van építve a motorba. Újratekercselhető, állórész és forgórész dielektromos folyadékba merítve (FDA-engedéllyel). Túlméretezett axiális és radiális olajkenésű csapágyak, amelyek a motor számára hosszú élettartamot biztosítanak.
  A motor belsejében lévő nyomáskiegyenlítés egy különleges belső membránnak köszönhető.
  Homokvédelem, amely miatt még homokkal terhelt környezetben is működik a motor.
  A motor alján extra borítás ad pluszvédelm. Az elektromos csatlakozó kivehető, emiatt a telepítés és a karbantartás könnyebb. A tápkábel az ivóvizes alkalmazásokhoz előírtaknak (ACS) megfelelő minőségű.

   


  A ZDS 02 motorvédelme

   

  Különleges hővédelem, kézileg újraindítható, amely különösen hosszú élettartamot és megbízhatóságot biztosít. Hővédelem amely megállítja a motort, ha a nem megfelelő telepítés miatt az túlmelegszik. Túlterhelés elleni védelem, amely megállítja a motort, ha az részben vagy teljesen blokkolva van.

   

  Abban az esetben, ha Ön egy megbízható, egyszerűen és gyorsan telepíthető 4 colos búvárszivattyút szeretne homoktűrő kivitelben, akkor válassza a ZDS QPGoP 2-24 O2 1,5-et!


  ZDS a 4 colos búvárszivattyú csőkút szivattyú specialista!

   

   

  Műszaki adatok

  Cikkszám:

  CK-5231

  Feszültség:

  230V

  Teljesítmény:

  1100W

  Max. Szállítási kapacitás:

  40 liter/perc

  Max Emelõmagasság:

  153,6 méter

  Munkapont:

  112,8 méteren 30 liter/perc

  Maximum folyadékhõmérséklet:

  + 35 fok

  Tengely:

  AISI 304 rozsdamentes acél

  Szivattyúház :

  AISI 304 rozsdamentes acél

  Nyomócsatlakozás:

  5/4 coll

  Szivattyúátmérõ:

  99 mm

  Kábelhossz:

  1,5 méter

  Homoktûrõképesség:

  150 g/m3

  Maximális merülési mélység:

  100 méter

  Minimum és maximum emelési magasság:

  81,6-149,8 méter

  Folyadék szállítás az említett min és max emelési magasság mellett:

  40-10 liter/perc

  Járókerék anyaga:

  Noryl+rozsdamentes acél

  Járókerekek száma:

  24 db

  Gyártó:

  ZDS

  Termék súlya:

  17.1kg

  Garancia:

  3 év


  Készlet információ:

  szállítás: 6-10 munkanap

  A termékhez erre is szüksége lehet!
  A(z) ZDS QPGoP 2-24 O2 1,5hoz munkatársunk az alábbi termékek megvásárlását is javasolja:
  Nem biztos benne, hogy szükséges-e Önnek egy adott kiegészítő? Hívjon minket, és munkatársunk azonnal segít Önnek!
  "Nem csak értékesítünk, gondoskodunk is!"

  Szaktanácsadás +36 1 899-8374

  Kapcsolat
  szivattyusbolt.hu ügyfélszolgálat:

  Telefon: +36-1-899-8374
  e-mail: szivattyu@szivattyusbolt.hu

  szivattyusbolt.hu üzlet
  1032 Budapest, Bécsi út 227.

  Nyitva tartás:
  Hétfő-Péntek: 8:00-16:00
  Szombat, Vasárnap: zárva

  Üzemeltető: rauker szivattyú kft.

  Az oldalon található árak csak internetes, a webshopban leadott rendelések esetén érvényes!

  A terméket sikeresen hozzáadtuk a kosárhoz!